Suksessfullt castingkurs hos Einherjar eSport med tidligere utøver Sander Strømme

I helgen gjennomførte vi et vellykket castingkurs, som samlet entusiastiske deltakere og ga dem innsikt i kunsten å være en kommentator under e-sportkamper. Kurset ble ledet av ingen ringere enn daglig leder John Arne Gaard Nilsen som sammen med tidligere utøver i klubben, Sander Strømme, delte sin ekspertise og erfaring.

Deltakerne fikk en grundig innføring i castingens verden, hvor de lærte om alt fra strategier for å følge spillet til kommunikasjonsteknikker og hvordan man bygger opp spenningen for seerne. Sander Strømme har markert seg som en fremragende kommentator, og skapt en karriere i bransjen. Han delte verdifulle tips og triks som han selv har benyttet for å skape minneverdige og engasjerende kommentatoropplevelser.

Casting er en vesentlig del av det å vise kamper for våre lag, og vi verdsetter sterkt betydningen av å ha dyktige kommentatorer som kan formidle spenningen og strategiene bak hvert spill. Å kunne presentere våre lag og deres prestasjoner på en profesjonell og underholdende måte er avgjørende for å bygge et engasjert publikum og styrke fellesskapet.

Med dette kurset ønsker Einherjar eSport å ikke bare utvikle talenter innenfor spilling, men også innenfor casting og alle aspekter ved å være en del av e-sportverdenen. Vi er takknemlige for Sander Strømmes tilbakekomst og for hans bidrag til å inspirere og veilede neste generasjon av kommentatorer.

Vi ser frem til å fortsette å styrke vår castingavdeling og til å fortsette å levere spennende og profesjonelle kamper for vårt dedikerte publikum. Takk til alle deltakerne som deltok på kurset, og vi gleder oss til å se deres fremgang og suksess i fremtiden!

760c3f8b-c26c-4da7-a809-79d35a741495jpg